T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / ERDEMLİ - Hacıhalil Arpaç İlkokulu

'Magic Patterns / Sihirli Desenler" adlı e-Twinning Projesi için okulumuzda çalışmalarımız devam etmektedir.

Okulumuzun da katılımcı olarak  yer aldığı 'Magic Patterns / Sihirli Desenler" adlı  e-Twinning Projesi Şubat ayı itibariyle start aldı.

11-04-2023Balıkesir Nuran Oğuz Özel Eğitim Anaokulu'nun kuruculuğunu yaptığı;Bulgaristan,Yunanistan ve Türkiye'den 10 katılımcı okulun da yer aldığı 'Magic Patterns / Sihirli Desenler  e-Twinning Projesi" Şubat ayı itibariyle start aldı.

UDS onaylı projede; Avrupa'da ve Türkiye 'de özel eğitim alanında uygulanan yeni çalışmaları keşfetmek ve mesleki gelişim sağlamak, hem de 4-10 yaş özel eğitimli öğrencilerin zihinsel,sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak hedeflendi.

Çalışmalarda ’Magic Patterns / Sihirli Desenler ' sloganıyla farklı desen ve çizgi çalışmaları,sanat etkinlikleri ve oyunlar uygulamalı olarak yapılmaktadır.

Bu etkinliklerde asıl gayelerinin, özel eğitimli öğrencilerin tıpkı akranları gibi kendilerini keşfetmelerini ve sahip oldukları yeteneklerin farkına varmalarını sağlamak olduğunu dile getiren proje okul ve öğretmenleri 'Magic Patterns/Sihirli Desenler eTwinning projesini Mayıs 2023 tarihinde başarılı bir şekilde sonlandırmayı hedefliyor.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 10:25 - Görüntülenme: 126
  Beğen | 1  kişi beğendi